7 PRIEŽASTYS KODĖL NESILANKAU BLOGERIŲ RENGINIUOSE

2016/09/26



Juoda plunksna, lithuanian beauty blog, lithuanian bloggers, lietuvos grožio tinklaraštininkės, lietuvos tinklaraštininkės, lietuvos blogerės, lietuvos laisvalaikio blogerės, kosmetikos apžvalgos, atsiliepimai apie kosmetiką, gyvenimo būdo tinklaraštis, juoda plunksna blog, tinklaraštis, tinklaraštininkės, kosmetika, odos priežiūra, kaip užsiauginti ilgus plaukus, ilgų plaukų paslaptys, made in lithuania

Praūžus NYX parduotuvės atidarymo vakarėliui skirtam blogerėms, visažistėms bei socialinių medijų elitui pasipylė nemažai video, nuotraukų bei įrašų apie šį renginį. Šį kartą mano apsilankymui sutrukdė staiga užklupęs gripas, tačiau ir šiaip nesu tokių renginių mėgėja. Nesupraskit manęs klaidingai, labai džiaugiuosi, jog tinklaraštininkams yra rodoma vis daugiau ir daugiau dėmesio, rengiami renginiai, siūloma bendradarbiauti. Tačiau dėl tam tikrų priežasčių retai lankausi tokiuose renginiuose. Savo priežastis išvardinsiu apačioje ir manau tikrai yra tinklaraštininkių, kurios man pritars.

TOP 5 RUDENS LŪPDAŽIAI

2016/09/24


Atliekant rudeninę talką namuose bei tvarkant kosmetikos atsargas, aptikau itin daug lūpų dažų. Tuomet pagalvojau, jog kiekvienai iš mūsų rudeninės lūpos suprantamos skirtingai. Vienom iš mūsų, tai ryškiai raudonos lūpos, kitoms - rusvos. Tad dalinuosi top 5 lūpų produktais, iš kurių mėgiamą atspalvį išsirinks kiekviena. 

NYX PIRMAS ĮSPŪDIS

2016/09/22


Turbūt būtų sunkoka jau surasti žmonių, kurie dar negridėjo apie NYX kosmetikos atėjimą į Lietuvą. Šį šeštadienį bus atidaroma pirmoji NYX parduotuvė Panoramos prekybos centre. Penktadienį, t.y. rytoj, rengiamas specialus atidarymo vakarėlis, į kurį sukviesta didžioji dalis Lietuvos tinklaraštininkių bei kitų soc. veikėjų, makiažo specialistų ir t.t. Šiuo metu gurkšnoju arbatą ir bandau išsigydyti mane užpuolusį gripą, tad nusprendžiau išbandyti du iš trijų man atsiųstų NYX produktų ir pasidalinti pirmais įspūdžiais su jumis.

MAŽI DIENOS RITUALAI

2016/09/17


Tikriausiai būsiu teisi sakydama, jog kiekviena mergina ir moteris turis savo mažus dienos ritualus. Net ir neturėjimas ritualų yra ritualas! Manieji maži ritualai yra išties maži, tačiau man svarbūs. Tad šiandien dalinuosi savais ir tikiuosi, jog turėti mažus ritualus įkvėpsiu ir Jus!

VIENO ŽINGSNIO GELINIAI NAGAI - AR VERTA?

2016/09/03


Sveikos mielosios. Prieš du metus vis lakavau nagus geliniu laku. Nagai išsilaiko ilgai, džiūna greit ir nagas būna išties kietas. Tačiau negaliu apkęsti nuiminėti nagus, o jei tik eitų išvengti šio žingsnio. Ir ne, dar niekas neišrado lengvo gelio nago nuėmimo. Tačiau atsirado dar vienas patobulinimas, kuris ženkliai sutrumpina gelinio lako aplikacijos procesą.