PIRMAS ĮSPŪDIS | L'OREAL GOLD OBSESSION

2016/10/12


Šįryt mane pažadino paštininkės skambutis, kuri prikėlusi mane iš miegų, įteikė man L'oreal naujienas Lietuvoje. Tai - Gold obsession lūpdažių (ir ne tik) kolekcija, kurios pagrindinis akcentas yra auksiniai atspalviai. Tad nieko nelaukiau ir suskubau "pažaisti" su naujaisiais produktais. Tad pirmasis įspūdis apie šiuos produktus jau jūsų teismui. 



Pirmiausia man labai patiko ombre juodai auksinis įpakavimas, kuris tikrai įkūnija aukso maniją. Pakuotė tikrai atrodo gan prabangiai kokybiškai ir patogiai. 


Gavau išbandyti tris atspalvius: Nude gold, Rouge gold bei Pure gold. Pastarasis atrodo tikrai wow. Nebuvau bandžiusi nieko panašaus. Apie visus šiuos atspalvius galiu paakyti tai, jog jie turi akivaizdžių blizgučių (juk kitais aukso ir neišgausi) ir jie išlieka ant lūpų net nusivalius lūpdažį. 



Pirmasis atspalvis kurį išbandžiau žinoma buvo Pure gold -  ryškiai geltonas atspalvis su blizgučiais. Turiu pasakyti, jog tai tikrai nėra labiausiai pigmentuota L'oreal lūpdažių kolekcija. Ypač šis Pure gold atspalvis nebuvo super pigmentuotas. Juo užsitepus vis dar buvo galima matyti lūpų spalvą.



Antrojo lūpdažio pavadinimas taip pat gana tikslus - Nude gold. Šis rudas atspalvis labai panašus į natūralų lūpų atspalvį, tik šis lūpdažis (obviously..) turi nemažai blizgesio. 



Na ir paskutinysis bei ryškiausias - raudonas Rouge gold atspalvis, kuris taip pat nėra super pigmentuotas, kaip ir kiti mano išbandyti lūpų atspalviai iš Gold obsession linijos. 


Bendrai apie šiuos lūpų dažus galėčiau pasakyti tai, jog jie yra tikrai ne kiekvienos puodelis arbatos. Šie lūpų dažai yra gana iššaukiantys, tad puikiai tiks vakarėliams, šventėms ir kitoms progoms, kai norima atkreipti dėmesį ar sulaukti wow išraiškų iš aplinkinių. Gold obsession kolekcijos produktai tepasi tarsi sviestas ir yra panašios į sviestą tekstūros, lydosi nuo šilumos. Ant lūpų jaučiasi patogiai, neišryškina lūpų įtrūkimų ar sausų vietų, pamaitina. Taip pat lūpdažiai labai greitai ir lengvai nusivalo, tad tai nėra ilgai išliekantys lūpų dažai. Na ir pabaigai nuotrauka, kaip visi šie lūpdažiai atrodo ant lūpų.


 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ar išdrįstumėt vilkėti tokį lūpdažį?

4 comments: