LONDONO PIRKINIAI

2016/10/03

Juoda plunksna, lithuanian beauty blog, lithuanian bloggers, lietuvos grožio tinklaraštininkės, lietuvos tinklaraštininkės, lietuvos blogerės, lietuvos laisvalaikio blogerės, kosmetikos apžvalgos, atsiliepimai apie kosmetiką, gyvenimo būdo tinklaraštis, juoda plunksna blog, tinklaraštis, tinklaraštininkės, kosmetika, odos priežiūra, kaip užsiauginti ilgus plaukus, ilgų plaukų paslaptys, made in lithuania

Sveikos mielosios! Šiandien ryte, po bemiegės nakties oro uoste, grįžau į Lietuvą iš Londono, kuriame praleidau keturias dienas. Londone lankausi ne pirmą kartą, tačiau buvau gidė artimiesiems, kurie dar nebuvo aplankę Londono must see vietų, tad apsipirkinėti laiko buvo ne tiek ir daug. Šeštadienį Londoną aplankė lietus, tad nusprendėme pusę dienos praleisti Westfield prekybos centre, kuriame lankiausi pirmą kartą. Šis prekybos centras paliko gana dvejopą įspūdį. Iš vienos pusės man jis patiko, nes turi tikrai DAAAAUG įvairių parduotuvių, kavinių ir t.t., tačiau iš dar kitos pusės, jis mane itin išvargino savo lankytojų gausa ir dydžiu. Kad apeitum jį visą prireiktų daugiau nei dienos, tad mes aplankėm tik keletą parduotuvių, kur jau buvom kažką nusižiūrėję. Tad šiandien dalinuosi savo keliais pirkinukais iš Londono, kuriais labai džiaugiuosi.



Kadangi Vilniuje neseniai užsidarė vienintelė Lietuvoje Lush parduotuvė, pirmiausia Westfield'e aplankėme būtent ją. Ten norėjau papildyti atsargas savo mėgiamiausiu Lush produktu - The comforter vonios burbulais, kurie turi nerealiai skanų kvapą, nudažo vandenį mergaitiška rožine spalva bei sukelia daug daug burbulų.


Į Primark'ą užsukom įsigyti tokių basic dalykėlių. Aš įsigijau "nematomas" kojines, kurias nešioju kiekvieną dieną ir mane tikrai retai pamatysite su kitokiomis kojinėmis. Šios iš Primark'o tikrai neblogos kokybės, o ir kaina labai nedidelė, tad įsigyjau net 10 porų.


Taip pat Primark'e užmačiau šią dailią minimalią kosmetinę, kuri puikiai tiks keliaujant ar nešioti rankinėje. 


Dar vienas dalykas, kuriam negalėjau atsispirti, tai marmuro efekto dušo užuolaidos. Argi tai ne grožis? O kaip tik mums namuose jau reikėjo naujų dušo užuolaidų. 


Toliau užsukome į Victoria's secret, kur pačiupau savo mėgiamą Scandalous kvapą. Nors šiuo metu turiu dar pusę didelio buteliuko, tiesiog negalėjau atsispirti šiam kvapui ir įsigijau papildymą į savo kolekciją. 


Gana ilgokai užsibuvome Boots kosmetikos parduotuvėje. Joje pačiupau tris nagų lakus. Barry M viršutinį sluoksnį bei Gelly Hi Shine rožinę spalvą ir Essie pilką atspalvį. Būtinai informuosiu jus, kaip man laiko šie nagų lakai.


Jau daugiau nei metus svarsčiau išbandyti Clarins Golden Glow Booster įdegio lašus ir pagaliau prisiruošiau. Jau kartą išbandžiau ir kol kas efektas nenuvylė. Galite taip pat tikėtis ir šio produkto apžvalgos visai ne už kalnų.


Taip pat Boot'se prie Clarins stendo buvo akcija, kurioje perkant du Clarins produktus gauni dovanų kosmetinę bei pasirinktus keturis mėginėlius. Mama išsirinko veido valiklį, na o man atiteko visi šie mėginėliai, kuriuos jau nekantrauju išbandyti!


Na ir paskutinysis bei didžiausias pirkinys buvo pilki Ugg Mini batai, kurių norėjau jau gal du metus. Labai labai džiaugiuosi pagaliau savo kojas palepinusi šiais šiltais ir patogiais batais, kuriais manau džiaugsiuosi ne vieną žiemos sezoną.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Tad tokie mano pirkinukai iš šio savaitgalio, praleisto Londone. Į šį pirkinių įrašą nepridėjau skanumynų bei kelių drabužių, tačiau pagrindą matote. Ir išties tokioje parduotuvių gausoje itin sunku išsirinkti labiausiai patinkančius produktus, tad svarbiausia ieškoti kokybės ir praktiškumo. 



2 comments:

  1. Huh, kokie moteriski reikaliukai :) Aurelija, tavo šitą įrašą reikės parodyti savo žmonai. Jinai tikrai dažnai verslo reikalais keliauja į Didžiosios Britanijos sostinę. Bėda ta kad beveik visais atvejais parsiveža lagaminą pirkinių, bet tarp jų dažnai būna visai nereikalingi pirkiniai :D

    ReplyDelete
  2. bilietai i Londona patys pigiausi prieš 3-4 menesius, reikia kazkaip susigaudyti, kada kas daro ispardavimus ir pirktis is anksto, tada tikrai labai gerai gaunasi ;)

    ReplyDelete