VIENO ŽINGSNIO GELINIAI NAGAI - AR VERTA?

2016/09/03


Sveikos mielosios. Prieš du metus vis lakavau nagus geliniu laku. Nagai išsilaiko ilgai, džiūna greit ir nagas būna išties kietas. Tačiau negaliu apkęsti nuiminėti nagus, o jei tik eitų išvengti šio žingsnio. Ir ne, dar niekas neišrado lengvo gelio nago nuėmimo. Tačiau atsirado dar vienas patobulinimas, kuris ženkliai sutrumpina gelinio lako aplikacijos procesą. 




Merginas, kurios nusprendžia gelinius nagus darytis namuose, dažnai gąsdina reikiamų priemonių kiekis bei kaina. Reikia ir taip vadinamos bazės, ir spalvų bei viršutinio sluoksnio. Sincero Salon rinkai pristato naujovę (nors ne taip ir neseniai išleido), kuri per puse sutrumpins aplikacijos laiką, kadangi jei siūlo vieno žingsnio gelinius nagus, kuriems nereikalinga bazė bei viršutinis sluoksniai. 


SPALVOS

Aš išbandžiau tris spalvytes: No.143 raudona spalva, kurią ir dėviu šiuo metu, No.207 blizgučiai, kuriais lakavau du pirštus bei 147, kuri ant pakuotės atrodo kaip pastelinė rausva spalva, tačiau tikras lako atspalvis yra smėlio. Spalvų pasirinkimas nėra itin didelis, jų yra šiek tiek daugiau nei dešimt. 


APLIKACIJA

Šie geliniai nagų lakai išties lengvi naudoti. Šepetėlis, sakyčiau, vidutinio dydžio, tačiau tai nesudaro jokių nepatogumų. Atvirkščiai, lengva tiek nulakuoti visą nagą, tiek patekti į kraštelius. 


IŠVAIZDA

Sincero vieno žingsnio gelinių nagų išvaidza niekuom neišsiskiria nuo įprastinių gelinių lakų dizaino. Buteliukų talpa yra 5ml., tad produktą lengva išnaudoti per tam skirtą laiką, t.y. 12mėn. 


IŠSILAIKYMAS

Šiuo Sincero geliniu laku nusilakavau pirmadienį ir nuotraukoje viršuje matote, kaip jie atrodė ketvirtadienį.  Keturios dienos*! Dauguma paprastų lakų išsilaiko tikrai ilgiau. Šiandien šeštadienis ir trys nagau jau yra "nusivarę".


IŠVADOS

Išvada tokia, jog taupant laiką aplikacijai, reikės dažniau nagus nuiminėti (ko labai nemėgstu). Šiuos nagų lakus pateisinčiau tik iš piniginės pusės, nes pradedančioms savo nagus tvarkytis merginoms, kaina tikrai gaunasi nemaža, tad šie lakai išties sutaupo šiek tiek pinigėlių. Taip pat šių produktų kaina šiek tiek mažesnė, nei įprastų gelinių lakų (kaina prasideda nuo 6eu).

* per šias keturias dienas neploviau indų, nemirkau karštoje vonioje ir nedariau nieko, kas fiziškai "nuvarytų" bet kokius gelinius lakus.

2 comments:

  1. Vieną iš priežasčių kodėl galėjo nusilupti greičiau nagų lakas, galėjo būti blogai paruoštas nagas, nes jį reikia nuvalyti su valikliu arba tiesiog nupoliruoti su poliruokliu. Tokiu atveju geriau sukimba nagų lakas su nago plokštele. Beje, dar reikia būtinai užfiksuoti nagų galiuką su nagų laku, nes šis lakas turi savybę trauktis.
    Arba tiesiog kai kurioms būna, kad jokie geliniai nagų lakai nesilaiko, nežinau kaip Jums nešiojasi kiti geliniai nagų lakai 

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na viską dariau pagal instrukcijas, o kiti geliniai lakai laiko apie 3 savaites :)

      Delete