NYX PIRMAS ĮSPŪDIS

2016/09/22


Turbūt būtų sunkoka jau surasti žmonių, kurie dar negridėjo apie NYX kosmetikos atėjimą į Lietuvą. Šį šeštadienį bus atidaroma pirmoji NYX parduotuvė Panoramos prekybos centre. Penktadienį, t.y. rytoj, rengiamas specialus atidarymo vakarėlis, į kurį sukviesta didžioji dalis Lietuvos tinklaraštininkių bei kitų soc. veikėjų, makiažo specialistų ir t.t. Šiuo metu gurkšnoju arbatą ir bandau išsigydyti mane užpuolusį gripą, tad nusprendžiau išbandyti du iš trijų man atsiųstų NYX produktų ir pasidalinti pirmais įspūdžiais su jumis.



Pirmasis mano išbandytas produktas - Above & Beyond pilno maskavimo maskuoklis, spalva Beige. Pirmas įspūdis apie šį produktą yra išties teigiamas. Šis maskuoklis tikrai turi gerą maskavimą, tad paslėps net raudoniausius spuogelius. Maskuoklis itin gerai išsisklaido, neatrodo nenatūraliai. Pastebėjau, jog maskuoklis šiek tiek mėgsta subėgti į raukšleles, kas neatrodo labai gražiai. Dar vienas minusiukas, nors gal net neįvardinčiau, kaip minusą, tai šiek tiek man per tamsi spalvytė. Nežinau ar NYX turi šviesesnių šio maskuoklių spalvų, tačiau būtinai paieškosiu vos tik parduotuvė bus atidaryta! 




Turbūt mėgiamiausias į šių dviejų produktų man buvo NYX Micro antakių pieštukas, spalva Ash Brown. Spalva labai tiko ir patiko, nei per šviesi, nei per tamsi. Produktas viename gale turi antakių šepetėlį, o kitame išsukamą pieštuką. Pieštukas labai plonas, tad puikiai tinka net ir ploniausiom antakių vietoms. Kas man dar labai patiko, tai antakių pieštuko intensyvumas, kuris nėra didelis. Tad galima išgauti be galo natūralų įvaizdį. Taip pat produktą labai lengva išklaidyti, pataisyti nubrėžus ne taip. Vienintelis dalykas, kuris man užkliuvo, tai produkto pakuotės kokybė, kuri neatrodo gera. Pieštuko dangteliai labai prastai užsifiksuoja, tad keliaujant ar nešiojantis rankinėje manau labai lengva juos pamesti bei sugadinti produktą. Apart to man šis NYX Micro akių pieštukas labai patiko ir tikrai rekomenduočiau jį kiekvienai natūralaus įvaizdžio mėgėjai. 





3 comments: