ESTEE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR

2016/07/30


Klestėjant socialinėms medijoms, asmeniniui įvaizdžiui ir t.t. atsiranda gausiai "išhaipinti" produktai, kurie tarsi sudaro "kosmetikos elitą". Aukšta kaina, be proto išreklamuoti ir išgirti. Tačiau ar įgyvendina viską, ką sako? Ar tikrai tai gyvenimą keičiantys produktai, kurie mums, paprastiems mirtingiesiems, dažnai sunkiai įkandami? Šiandien apžvelgsiu vieną iš tokių produktų - žymųjį Estee Lauder Advanced Night Repair serumą. 

Visų pirma, tai įpakavimas išties dailus, fotogeniškas ir patogus. Jei atvirai, visi produktai (dažniausiai serumai) turintys pipetes, mane verčia jaustis moteriškiau, tarsi damai per jos grožio ritualą. Ar čia tik man taip? Seniau buteliukas būdavo rudo stiklo, tačiau dėl patogumo pakeistas rudu plastiku, kuris produktą padaro patogiu transportuoti ir naudoti.


Šis serumas iš ties be galo maitinanstis, greitai įsigeria, tad jį dažnai naudoju ir rytais. Panaudojus veidas nepasidaro lipnus, kaip nuo kai kurių kitų serumų. Taip pat kurį laiką panaudojus šį serumą, veido oda iš ties atrodo labiau pailsėjusi, minkštesnė ir stangresnė. Jau mėnesį bandau šį produktą, galiu pasakyti, jog nepastebėjau taip žadėjo odos spalvos išlyginimo, tad toms, kurios ieško būtent šio efekto, šio produkto nerekomenduočiau. 

P.s. pastebėjau, jog visi mano išvardinti šio produkto sukelti efektai veikia produktą naudojant nuolat, o nustojus - dingsta. 


+ Gražus buteliukas
+ Patogus ir higieniškas naudojimas
+ Gretai įsigeria
+ Nepalieka lipnaus veido
+ Stangrina, minkština ir skaidrina odą
+ Tinka ne tik nakčiai, bet ir dienai

- Kaina (±70eur)
- Trumpalaikis efektas
- Nelygina veido atspalvio


Asmeniškai aš daugiau nebepirksiu šio produkto vien dėl aukštos kainos ir negauto žadamo efekto. Tačiau jei galėčiau sau tai leisti, tuomet tikrai jį vėl įsigyčiau, nes šis serumas man tikrai labai patiko.


No Comments

Post a Comment